Кафедра інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії ЧДТУ провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Комп’ютерної логіки»

28 березня 2024 року кафедра інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії Черкаського державного технологічного університету провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Комп’ютерна логіка» для спеціальностей галузі 12 – Інформаційні технології. Відповідальний за проведення олімпіади – к.т.н, доц. Шувалова Л.А.

Студенти факультету інформаційних технологій і систем взяли активну участь у студентській олімпіаді, виявили кмітливість та продемонстрували високий рівень підготовки при розв’язуванні завдань підвищеної складності.

Кожен учасник прагнув здобути високі бали та вибороти призове місце.

За результатами оцінювання призові місця розподілилися таким чином між студентами факультету інформаційних технологій і систем:

І місце посіла Катерина ФЕДОРОВА, група КМ2205;

ІІ місце – Олександр РУРА,  група  КМ-2205;

ІІІ місце посів Сергій ПАНЧЕНКО,  група КМ-2205.

Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Комп’ютерна логіка» нагороджені грамотами Черкаського державного технологічного університету та заохочувальними подарунками від кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії.

Усі інші учасники студентської олімпіади з дисципліни «Комп’ютерна логіка» отримали електронні сертифікати учасників: Олег КРАВЕЦЬ (група КМ-2005), Олександр ГРЕЧУХА (група КМ-2005), Софія ПОЛЯНСЬКА (група КМ-2005), Владислав ОРЄХОВ (група КМ-2205), Святослав ДУДКО (група КМ-2205), Антон ГУСАЧЕНКО (група КМ-2205), Артем СИТНИК (група КМ-2205).

Дякуємо усім учасникам студентської олімпіади за активну участь та вітаємо переможців!