Кафедра інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії ЧДТУ провела студентську олімпіаду з дисципліни «Арифметичні та логічні структури комп’ютерів»

26 березня 2024 року на кафедрі інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії Черкаського державного технологічного університету проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Арифметичні та логічні структури комп’ютерів» для спеціальності 123 – Комп’ютерна інженерія. Відповідальний за проведення олімпіади – старший викладач Гресько Світлана Олексіївна.

Відповідно до Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13 грудня 2012 року № 1410, та наказу ректора ЧДТУ Олега Григора про проведення студентської олімпіади в ЧДТУ в 2023/2024 навчальному році олімпіаду організували з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці. 

Студенти факультету інформаційних технологій і систем спеціальності 123 – Комп’ютерна інженерія активізували творчі здібності та набуті знання для вирішення поставлених задач олімпіади, що вирізнялися підвищеною складністю, при змаганні за призові місця.

За результатами змагань визначено переможців:

І місце – Олександр РУРА,  група  КМ-2205; 

ІІ місце – Катерина ФЕДОРОВА, група КМ-2205;

ІІІ місце – Артем БАРЕНКО, група КМ-2105.

Вітаємо переможців та дякуємо усім учасникам олімпіади за активну участь!

Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Арифметичні та логічні структури комп’ютерів» нагороджені грамотами Черкаського державного технологічного університету та заохочувальними подарунками від кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії.

Усі учасники студентської олімпіади з дисципліни «Арифметичні та логічні структури комп’ютерів», що не зайняли призові місця, отримали електронні сертифікати учасників.