Представники кафедри ІБ та КІ взяли участь у проведенні Дня ЧДТУ в Яснозірському ліцеї

17 квітня 2024 року Черкаський державний технологічний університет влаштував День ЧДТУ для старшокласників Мошнівської громади на базі Яснозірського ліцею Мошнівської сільської ради у межах проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині».

Представники кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії взяли участь у профорієнтаційному заході організованому для учнів Мошнівської громади, що мав на меті продемонструвати розмаїття спеціальностей, за якими проходить підготовка в ЧДТУ та заохотити молодь до наукового пізнання й зацікавити учнів старших класів у поглибленому вивченні предметів, що необхідні для здобуття майбутньої професії за обраною спеціальністю.

У шкільних коридорах розгорнувся демонстраційний майданчик, де представники кожної кафедри представили винаходи, розробки,  наукові досягнення студентів та викладачів. Для учнів школи викладачі ЧДТУ провели цікаві уроки та вікторини й конкурси.

Представники кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії ознайомили школярів зі спеціальностями 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека та захист інформації», які забезпечує кафедра.

Висловлюємо подяку директору Яснозірського ліцею Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області Антоненко Івану Миколайовичу за проведення цікавої екскурсії навчальним закладом та ознайомлення з історією ліцею, а також наявною матеріально-технічною базою. Приємно, що керівник навчального закладу піклується як про забезпечення високого рівня навчально-виховної роботи так і про сучасне матеріально-технічне забезпечення. Бажаємо успіхів та процвітання Яснозірському ліцею!