Вічна пам’ять Хрульову Миколі Васильовичу. Співчуваємо, сумуємо…

У суботу, 16 березня 2024 року пішов з життя наш колега, кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії, Хрульов Микола Васильович.

У понеділок, 18 березня відбулося прощання з Миколою Васильовичем.

Весь колектив Черкаського державного технологічного університету відчуває скорботу за непоправною втратою науково-педагогічного співробітника кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії факультету інформаційних технологій і систем

З 1994 року Хрульов Микола Васильович розпочав викладацьку діяльність у Черкаському інженерно-технологічному інституті, нині Черкаський державний технологічний  університет. 

Хрульов Микола Васильович провадив багаторічну сумлінну працю в університеті та був відзначений за вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів. Для студентів він був не тільки викладачем, а й наставником та порадником. Гірко усвідомлювати, що він уже не буде поряд з нами.

Колеги Миколи Васильовича запам’ятали його як висококваліфікованого фахівця, професійного викладача, талановитого науковця та доброчесну, чуйну та працьовиту людину.

Глибоко співчуваємо його родині та близьким з приводу смерті Миколи Васильовича Хрульова.