30 березня 2021 року на кафедрі ІБ та КІ відбувся попередній розгляд дисертації Усіка Павла Сергійовича на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 123 – Комп’ютерна інженерія

На кафедрі інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії відбувся попередній розгляд дисертації Усіка Павла Сергійовича на тему «Методи підвищення ефективності розподіленої обробки даних в комп’ютерних системах операторів стільникового зв’язку», здобувача вищої освіти третього освітньо-наукового рівня 3-го року навчання за спеціальністю 123 – Комп’ютерна інженерія освітньо-наукової програми «Комп’ютерні системи та мережі» галузі знань 12 Інформаційні технології. Наукові керівники: д.т.н., професор Смірнов О.А., к.т.н., доцент Миронець І.В.

На засіданні кафедри ІБ та КІ були присутні фахівці даної галузі: Гальченко В.Я. ‑ д.т.н., професор, професор кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій та Федоров Є.Є. ‑ д.т.н., професор, професор кафедри робототехніки та спеціалізованих комп’ютерних систем.